TRIVOLTORS ALCÀSSER. Pensa en Verd.

 

Tot té un principi. I aquest gran club comença en la Colla BTT Els Voltors, la qual es va crear a finals del segle XX (pareix siga fa molts anys però no és tant :-)).

Una colla de runners de l’Atletisme Alcàsser que van començar a agarrar-li el gustet a això de la bici… Equipatges nous, esmorzars, dinars i un grup d’amics que començava a reunir-se cada cap de setmana per practicar BTT… Poc a poc anava a més, el boom de l’esport creixia any rere any i més i més gent anava unint-se al grupet.

 

Com a bons runners i ara també Bikers el Triatló no podia deixar-se de costat.

Una prova que no faltava mai al calendari era el Triatló dAlcàsser, una prova local però que donava peu per a que la gent s’anara aficionant a aquest esport dur però a la vegada satisfactori.

 

I així va anar creixent la Colla BTT Els Voltors fins que a finals de 2008 es va decidir donar un pas al front i, sense perdre la filosofia d’una colla d’amics, formalitzar la creació del club TRIVOLTORS ALCÀSSER en l’any 2009.

 

El club ha anat creixent de forma exponencial sumant en l’actualitat 160 socis inscrits a aquesta gran família.

 

TRIVOLTORS ALCÀSSER té una misió clara, fomentar l’esport com a forma de vida i, a la vegada passar-ho bé entre tots els seus membres practicant el que més ens agrada, fer bici, córrer i nadar.

 

El club està formalitzat en 2 FEDERACIONS:

– Muntanya

– Triatló

 

És en l’actualitat un club molt actiu en quant a ORGANITZACIÓ de proves contant en l’actualitat en:

> 12 Hores de Natación Solidàries – Mes de Juny

> Duatló Infantil – Mes de Juny

> Triatló d’Alcàsser – Mes d’Agost

 

A més en el dia a dia els seus socis es plantegen reptes que ajuden a mantindre la seva motivació per millorar i continuar practicant l’esport com a forma de vida.

Mai falten al calendari anuals dels socis de TRIVOLTORS ALCÀSSER:

* IRONMANS

* 1/2 IRONMANS

* Triatlons Sprint, Olímpics… Per preparar els anteriors

* ULTRA-TRAILS (Des de 85 fins 170 Km per la muntanya)

* MARATÓ I MITJA (Un clàssic per als Trivoltors)

* TRAVESIES (des de 1,5 Km fins a 10 Km…)

* MARATONS D’ASFALT (En concret la de València és tot un clàssic. Tenim corredors des de 2 hores 32 minuts fins el gran grup amb l’objectiu de finalitzar una prova tant dura com el marató)

 

El més bonic de preparar aquestes proves és fer-ho en companyia i en un grup de gent que et recolza, t’entén i t’acompanya en el camí d’aconseguir l’objectiu… I això és el bonic de formar d’un club com TRIVOLTORS ALCÀSSER.

 

No cal oblidar-se que una de les claus del bon ambient del grup són els ACTES SOCIALS. Bé siguen setmana a setmana després dels entrenaments o bé en ocasions puntuals de cara a l’organització de proves, a principi i final de temporada i el clàssic dinar de bous. Aquest aspecte social del club és tant o més important i un dels que marca el caràcter del club… Passar-ho bé i gaudir de l’esport i de la gent, aquest és l’objectiu.

 

Com en qualsevol grup, associació o club… Tot està en construcció i així ho considerem a TRIVOLTORS ALCÀSSER. Una construcció de baix cap a dalt i “millorant sempre” intentant que l’ambient i el dia a dia al grup siga sempre millor que el passat encara que de vegades millorar el viscut resulta un poc complicat degut als grans moments que vivim a diari al CLUB.

 

I per despedir cal destacar el “claim” del club… TRIVOLTORS ALCÀSSER. Pensa en verd.

En Verd pels colors del club, en verd per ser el color de l’esperança en verd per vore el futur en optimisme i en verd perquè sabem que, com diria Frank Sinatra The best is yet to come

 

TRIVOLTORS ALCÀSSER – Pensa en Verd.