DUATLÓ INFANTIL

El Duatló Infantil és una prova organitzada per el Club amb la col·laboració de l’Excel·lentíssim Ajuntament d ‘Alcàsser i que té un doble objectiu: per una banda fomentar el nostre esport en les categories infantils i per altra banda organitzar una activitat per tal de col·laborar amb associacions sense ànim de lucre i poder així aportar el nostre granet d’arena. Durant les passades edicions hem col·laborat amb associacions com Unoentrecienmil.org a favor de la lliuta contra la leucèmia infantil o com l’Associació Valenciana d’Ajuda a la Paràlisi Cerebral (AVAPACE).  

La prova està completament adaptada als xiquets amb circuits que pasen per diferents carrers de la localitat i on tota la gent del Club es volca al 100% per tal de fer pasar una vesprada de la millor manera possible als jovens participants i a tot aquell que vulga acostar-se. Les categories de la prova són pre-benjamí, benjamí, aleví i infantil i la data en la que es celebra és Juny.

Ja són cuatre les edicions que portem i cada vegada tenim més afluència de xiquets i xiquetes, tant de les escoles de la localitat com d’altres pobles i escoles esportives i que prenen part dispostos a gaudir i descobrir una prova que fomenta no sols valors com la superació i l’esforç personal, sinò també el companyerisme, l’amistad i la solidaritat.   

Ací podeu vore la galeria de fotos del any 2014:
https://plus.google.com/u/0/photos/105302911518353407905/albums/6026017871849997537?sort=1