IMG-20160110-WA0002

Crònica 10k by Edu Aznar

IMG-20160110-WA000210 km de VALENCIA.

¿PER QUE ENS AGRADA CORRER?

Per Edu Aznar.

Va ser durant la primera setmana d´agost quant vaig desidir possar-me en mans d´un profesional, per tal de aconseguir batre la meua marca personal al marató de Valencia.

Fruit de un entrenament dur, i a la companyia de Paco “el mestre” que va estar amb mi, tant en els entrenamets com en la marató, vaig poder aconseguir el objectiu (Paco també, enhorabona….un “mestre” en tots els aspectes).

Despres va vindre la típica pregunta…..¿ i ara que?, així que vaig pensar en aprofitar la millora aconseguida durant el entranament, i continuar de la mà de Julio Pastor (gran profesional), a vore si podia apropar-me a alguna de les meues marques.

I així, entrenant dur, i en un segon intent, el diumenge passat estava dispossat a fer marca en 10m. Vaig contar amb l´ajuda de una llebre inesperada, Juanma, que em va portar molt be, primer fort pero còmodes, despres em va apretar poc a poc i amb un kilómetre final de infart, vaig aconseguir, marca personal el 10km per 5 segons. Va ser impresionant…

En arrivar a meta, no mes vaig poder donar-li un abraç a Juanma, i contestar-li amb el cap a la pregunta de “has hecho marca?”, estaba molt cansat, no podía casi respirar, pero una sensació corria per dins…. Tornaba a estar ahí…. En les carreres….. com avans….eu he aconseguit…

Eixe mon de les carreres, el competir contra tú mateix, demostrar que es pot fer, mirar el dilluns el diari o internet a vore els resultats….eixe model de sabatilles, la prova d´esforç….el parlar de correr, les sensacions, pulsacions etc….Oblidar-se dels problemes i sentir-se lliure….. es per a això per el que còrrec!!

Aixi que vaig a seguir provant, entrenant dur i a intentar marca en 15km i en mitja marató. Espere que altres com jo torneu a il.lusionar-vos amb les carreres, a entrenar junts…. I a vore si aconseguim que, totes les setmanes, fotos de trivoltors per les carreres de tot arreu.

Penseu en Verd.

0 comentarios

Dejar un comentario

¿Quieres unirte a la conversación?
Siéntete libre de contribuir

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *

Puedes usar las siguientes etiquetas y atributos HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>